Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Η ώρα της αλήθειας

Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός αναμετριούνται σήμερα με αμφίβολη τη συμμετοχή του Βολτυράκη

Φουσκώνουν τα νερά στο πρωτάθλημα της Α1 του πόλο σήμερα, αφού στο εξ αναβολής παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής κοντράρονται οι δυο εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη: Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός.Και οι δυο ομάδες θεωρούνται από τα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα και έτσι η πρώτη τους μεγάλη κόντρα της χρονιάς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ιδίως μετά τις επιτυχίες τους σε Κύπελλο Πρωταθλητριών και Κυπελλούχων αντίστοιχα. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" ίσως στερηθούν τη βοήθεια του τερματοφύλακα Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος μετά το παιχνίδι με την ισπανική Καταλούνια υποφέρει από τους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι είναι αμφίβολη. Αντίθετα κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής των "μπέμπηδων" Γιάννης Γιαννουρής, ο οποίος έχει όλους του παίκτες του... ετοιμοπόλεμους.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της Βουλιαγμένης και θα αρχίσει στις 20.00 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

* Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της ομάδας με τον Θόδωρο Καλακόνα με αφορμή τις οικονομικές οφειλές της διοίκησης προς τον παίκτη.

Ο Καλακόνας, που απείχε από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Χαλκίδα, δήλωσε ότι θα απέχει από όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας από εδώ και πέρα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ