Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Υπό κρίση ο Ντουμιτρίου

Ως αργά το βράδυ συνεδρίαζε χτες το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε ν' αποφασίσει τι θα κάνει με τον Ντουμιτρίου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δέχτηκε, μαζί μ' άλλους συναδέλφους του, πρόταση από την ομοσπονδία της χώρας του για ν' αναλάβει την Εθνική. Το γεγονός αυτό, αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν ορισμένα στελέχη της ΠΑΕ να επιθυμούν την απομάκρυνσή του, επέβαλαν την έκδοση επίσημης απόφασης.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης υπήρξε επαφή των διοικούντων με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από στελέχη της εταιρείας εκφράστηκε η επιθυμία ν' ανανεωθεί η συνεργασία του Ρουμάνου με την ΑΕΚ. Πάντως η κατάσταση δείχνει συγκεχυμένη. Κάποιοι κύκλοι έντεχνα προσπαθούν να ρίξουν το... μπαλάκι στον Ντουμιτρίου, διοχετεύοντας πληροφορίες με βάση τις οποίες εξαρτάται απ' αυτόν και αν θα προτιμήσει τη χώρα του ή όχι.

Οι εκτιμήσεις πάντως των περισσοτέρων ήταν ότι το ΔΣ θα εξουσιοδοτήσει κάποιο μέλος του, μάλλον τον πρόεδρο Λ. Νικολάου, για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.* Ο Γερμανός Μάρκους Μέρκ θα είναι τελικά ο διαιτητής του επαναληπτικού αγώνα για το Κύπελλο Κυπελλούχων μεταξύ Λοκομοτίβ Μόσχας-ΑΕΚ που θα γίνει στην Μόσχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ