Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΒΟΛΕΪ
Μονόδρομος η νίκη

Ευρωπαϊκό απόγευμα για πέντε ελληνικές ομάδες σήμερα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στον Αρη και στον Ολυμπιακό, που διεκδικούν την πρόκρισή τους στο φάιναλ - φορ.

Για το Κύπελλο Πρωταθλητριών για την προτελευταία αγωνιστική ο Αρης παίζει στις 8.30μμ στην Πολωνία με την Τσεστόχοβα, που έχοντας 7 βαθμούς παίζει το τελευταίο της "χαρτί" για την πρόκριση. Οι Θεσ/νικείς όμως, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 8 β. χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλεξανδρόπουλου που έχει πρόβλημα με τη μέση του. Στην τελευταία αγωνιστική ο Αρης υποδέχεται την ισπανική Αλμέρια, που είναι η μεγάλη αντίπαλος στη μάχη της πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός για το Κυπελλούχων αντιμετωπίζει στη Σλοβακία την Πούχοβ, που έχει αποκλειστεί και αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Και οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν περιθώρια απωλειών, αφού βρίσκονται στην τρίτη θέση με 9β. Στην αυλαία της φάσης των ομίλων ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ακαντέμικαρ του Ζάγκρεμπ που διεκδικεί κι αυτή την πρόκριση.

Για το γόητρό της η Ορεστιάδα υποδέχεται (7μμ) την πανίσχυρη ιταλική Τρεβίζο, στη ρεβάνς του 0-3 για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Η πρόκριση μοιάζει αδύνατη, αφού οι ακρίτες πήραν μόνο 19 π. στην Ιταλία.

Στις γυναίκες, τα Βριλήσσια παίζουν στην Ελβετία με τη Λουκέρνη για το Πρωταθλητριών, ενώ ο ΠΑΟ υποδέχεται για το Κυπελλούχων την πολωνική Αντισόφ στις 8μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ