Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Παράπονα με... τακτ

Ο Β. Δανιήλ για την αντιμετώπιση των "πρασίνων" από τους διαιτητές

"Δεν είναι του επιπέδου μας να ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Εχω ζητήσει από τους παίκτες να σέβονται τους διαιτητές και τους επόπτες ανεξάρτητα των αποφάσεών τους. Βλέπετε, άλλωστε, όταν αποβάλουν δικούς μας παίκτες, πώς βγαίνουν αδιαμαρτύρητα, σε αντίθεση με άλλες ομάδες". Ο Βασίλης Δανιήλ με... έντεχνο τρόπο τόνισε πως και ο Παναθηναϊκός έχει τα παράπονά του από τους "άρχοντες" των γηπέδων. Απλά χρησιμοποίησε όμορφο "περιτύλιγμα" στα λόγια του: "Είμαστε προετοιμασμένοι για τις δύσκολες αποστολές. Με τον Ολυμπιακό, αν και παίζαμε οκτώ απέναντι σε έντεκα, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε 2 - 2 αν ο επόπτης δε σταμάταγε τον Λυμπερόπουλο με ανύπαρκτο οφσάιντ", τόνισε ο Καβαλιώτης τεχνικός.

Παραδέχτηκε ότι η ομάδα είναι σε καλό σημείο: "Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε γκολ και θέαμα. Νομίζω ότι σε σημαντικό βαθμό έχουμε πετύχει κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο γύρο είμαστε πιο δυνατοί αφού οι παίκτες έχουν αφομοιώσει το στιλ παιχνιδιού. Εχουμε μια ισορροπία είτε αμυνόμαστε είτε επιτιθόμαστε".

Αναφερόμενος στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα, υποστήριξε: "Δεν αξιολογούμε κανένα παιχνίδι. Είδατε πώς μας κοντράρισε ο Εθνικός. Ο Αθηναϊκός είναι ένας δύσκολος και μεγάλος αντίπαλος. Το ματς με την ΑΕΚ μπορεί να περιμένει, αφού μεσολαβεί και ο αγώνας κυπέλλου με τον Αρη".

Οσον αφορά τον Αντώνη Νικοπολίδη ο παίκτης γυμνάστηκε κανονικά και λογικά θα είναι παρών στον αγώνα με τους "λόρδους". Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο μικρό δάχτυλο, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ