Κυριακή 22 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
Στο Κιλελέρ συνεχίζεται ο αγώνας

Το νέο αγωνιστικό ραντεβού της θεσσαλικής αγροτιάς "κλείστηκε" για τις 15 Μάρτη, στο γιορτασμό του Κιλελέρ.

Ενας γιορτασμός, που φέτος θα οργανωθεί με ευθύνη της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν χιλιάδες αγρότες απ' όλη τη χώρα.

Ενας γιορτασμός που θα αποτελέσει τη συνέχεια της μεγάλης αγροτικής κινητοποίησης του φετινού Φλεβάρη και την απαρχή των νέων αγώνων που έρχονται.

Η αγροτιά της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας βγήκε πιο ενωμένη, πιο δυναμωμένη, πιο έμπειρη, με περισσότερα και πιο ποιοτικά κέρδη από την τελευταία αναμέτρηση με την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Εχει τώρα περισσότερα εφόδια, που θα τα χρησιμοποιήσει στους νέους αγώνες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, αγώνες που θα είναι πολύμορφοι και μακρόχρονοι.

Εχει τώρα συνδεθεί αγωνιστικά με τους άλλους εργαζομένους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους μικρέμπορους, τους νέους και τους συνταξιούχους, που της συμπαραστάθηκαν μαζικά και με θέρμη στον αγώνα της.

Τιμώντας οι αγρότες στο Κιλελέρ τον ξεσηκωμό και τη θυσία των προγόνων τους, θα δώσουν όρκο πίστης και τιμής ότι θα συνεχίσουν την πάλη, για να μην ξεκληριστεί η μικρομεσαία αγροτιά και ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος.

Ηδη, στα χωριά της Θεσσαλίας, ο γυρισμός των "φρουρών των μπλόκων" σήμανε την αρχή των προετοιμασιών για τις νέες μάχες που θα ακολουθήσουν.

Μάχες που αφορούν στην επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών, στη σωτηρία της αγροτικής παραγωγής και της παραγωγικής βάσης της χώρας μας, στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, που στηρίζει ολόκληρη την εθνική οικονομία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ