Τρίτη 10 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Υποπτες φλυαρίες

"Αλαλία" του ΚΚΕ για το σκάνδαλο της ΔΕΗ στη Φλώρινα, διαπιστώνει ο Κ. Που. της "Αυγής", γεμίζοντάς μας νέα ερωτηματικά για το ...τι ρόλο παίζουν, τελικά, ορισμένοι τύποι.

Τα ερωτηματικά μας - και όχι μόνο - είναι κάτι παραπάνω από εύλογα, αφού εμείς ξέρουμε πολύ καλά, αυτό που η "Αυγή" παριστάνει πως ξεχνά, ότι δηλαδή:

Το ΚΚΕ ήταν το πρώτο κόμμα, που έκανε λόγο για το σκάνδαλο της Φλώρινας. Ο"Ριζοσπάστης", η πρώτη εφημερίδα, που αποκάλυψε άγνωστες και εν πολλοίς ύποπτες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης. Οι κομμουνιστές βουλευτές, οι πρώτοι βουλευτές Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που έφεραν το θέμα στη Βουλή. Η εφημερίδα μας, η πρώτη που συνέδεσε το όλο σκάνδαλο με τις υπόγειες διεργασίες κυβέρνησης και ομίλου Κοπελούζου. Ο "Ρ" πρώτος έφερε στη δημοσιότητα, στις 26 του περασμένου Οκτώβρη, τις διεθνείς τιμές κατασκευής αντίστοιχων μονάδων, αποδεικνύοντας ότι το τίμημα της μονάδας της Φλώρινας είναι σκανδαλωδώς πολλαπλάσιο. Επίσης, πέρα από αμέτρητα πρωτοσέλιδα και όχι μόνο ρεπορτάζ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μόλις την προηγούμενη βδομάδα, έκανε λόγο για "διπλό σκάνδαλο", καταγγέλλοντας τις τελευταίες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, να μη φέρει στη Βουλή τη σχετική σύμβαση.

Αν μετά από όλα αυτά ο κάθε Πουλακίδας διαπιστώνει "αλαλία", τότε καλό είναι να ξέρει ότι ορισμένες φορές είναι καλύτερα για κάποιον να παραμένει άλαλος, αντί, στην προσπάθειά του να αποδείξει τα αναπόδεικτα, να γίνεται ...λάλος (σ.σ. φλύαρος)!

ΥΣ: Α, ...μην το ξεχάσουμε. Ο σχολιογράφος της "Αυγής" κοντά σ' όλα τ' άλλα, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι κάθε φορά που οι βουλευτές του ΣΥΝ κλήθηκαν να μιλήσουν για την περίπτωση της Φλώρινας, πάντα αναζήτησαν αγωνιωδώς το "Ρ", για να βρουν τα σχετικά στοιχεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ