Τετάρτη 11 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Δρόμοι" τραγουδιών

Τραγούδια της Ανοιξης από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών ερμηνεύει ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος σήμερα (10.30μ.μ.), στο "Δίαυλο" (Δράκου 9). Τον συνοδεύει τετραμελής λαϊκή ορχήστρα.

  • Τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλιά "Το σκοτάδι καίγεται", αλλά και κομμάτια από το χώρο του ροκ και της μπαλάντας παρουσιάζει ο Δημήτρης Λιόλιος αύριο και μεθαύριο στο "Τζαζ κλαμπ" (Τατοϊου 15, Κηφισιά).
  • Ο ουτίστας Χέιγκ Γιατζιγιάν από αύριο μέχρι το Σάββατο παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλιά "Γκαρίν", παλιότερες συνθέσεις του, καθώς και αρμένικα και αραβικά τραγούδια στην "Πινακοθήκη" (Αγ. Θέκλας 5, Ψυρρή), ενώ ο Γιώργος Τσίγκος και οι "Μαύροι Κύκλοι" εμφανίζονται την Παρασκευή και το Σάββατο στο "Αν κλαμπ" (Σολωμού 13, Εξάρχεια).
  • "Στον αέρα" (κεντρική πλατεία Πετρούπολης) εμφανίζεται κι αυτό το Σαββατοκύριακο η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", παρουσιάζοντας λαϊκά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη. Τραγουδούν οι Σωτηρία Λεονάρδου, Αλέξια και Παναγιώτης Καραδημήτρης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ