Τετάρτη 11 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Και οι πρεμιέρες... συνεχίζονται

Το σύγχρονο ελληνικό έργο, ύστερα από 6 χρόνια, επανέρχεται, στο "Θέατρο Εξαρχείων".Σήμερα, λοιπόν, ανεβαίνει το έργο του Γιώργου Σκούρτη "Το θρίλερ του έρωτα",σε σκηνοθεσία Τάκη Βουτέρη,σκηνικά - κοστούμιαΓιώργου Βαφιά και μουσική επιμέλεια Αφροδίτης Παναγιωτάκου.Τους ρόλους ερμηνεύουν: Κοραλία Καράντη και Τάκης Βουτέρης.

Το "Θρίλερ του έρωτα" είναι η αναζήτηση της χαμένης ταυτότητας μιας γυναίκας, που ζει χρόνια εγκλωβισμένη σε μια πραγματικότητα χωρίς νόημα και σε φαντασιώσεις που δεν μπορεί να κατανοήσει το νόημά τους. Μια πορεία προς την ανακάλυψη του εαυτού της. Είναι επίσης και η ψυχογραφία ενός άντρα μεγαλωμένου με το άγχος του ισχυρού φύλλου, τον σκληρό ανταγωνισμό για κοινωνική και οικονομική επιβεβαίωση. Είναι η ιστορία ενός ζευγαριού, όπως τα περισσότερα. Κάποια στιγμή πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τα δύσκολα.

  • Δώδεκα διαφορετικά έργα από το 1834 ως τις μέρες μας, σε επιλογή του Κώστα Γεωργουσόπουλου παρουσιάζονται, αύριο, στο θέατρο "Κνωσσός" σε ενιαία παράσταση με τίτλο "Η Αθήνα των θαυμάτων, των τραυμάτων, των Υπάτων και των πάτων".Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Χρίστου Τσάγκα,μουσική Βασίλη Δημητρίου,σκηνικά - κοστούμια Χάρη Σεπεντζή και χορογραφίες Ισίδωρου Σιδέρη.Παίζουν: Λάμπρος Τσάγκας, Τάκης Βαμβακίδης, Νίκη Τουλουπάκη, Ευδοκία Σουβατζή, Αναστασία Παπαστάθη, Δημήτρης Θεοδώρου, Γιάννης Κατσάμπας, Δανάη Τζήμα κ. ά.

"Κάθε σκηνή" - είπε σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Χρίστος Τσάγκας - "ακολουθεί την άλλη κατά χρονολογική σειρά, από την αρχή του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα και σχολιάζεται από τραγούδι και χορό, έτσι που να ολοκληρώνεται μια ζωντανή εικόνα των ιστορικών, πολιτικών και κοινωνικών στιγμών της νεοελληνικής πορείας μέσα από το θέατρο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ