Παρασκευή 13 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μέχρι τις 8 το βράδυ Ταχυδρομεία και Εφορίες

Ανοιχτά από τις 7.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα είναι 49 ταχυδρομικά γραφεία σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη ενόψει της κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων, ενώ για τον ίδιο λόγο θα παραμένουν ανοιχτές και οι Εφορίες μέχρι τις 8 μ.μ.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά χτες, η διοίκηση των ΕΛΤΑ αποφάσισε την παράταση του ωραρίου λειτουργίας σε 18 επιπλέον ταχυδρομικά γραφεία της χώρας πέραν των 31 που λειτουργούν σε μόνιμη βάση τις εργάσιμες μέρες από τις 7.30 - 20.00. Τα 18 επιπλέον ταχυδρομικά γραφεία θα λειτουργήσουν με το παραπάνω ωράριο μέχρι τις 17-3-1998, ημερομηνία που λήγει η προθεσμία κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων. Συγκεκριμένα, τα 18 επιπλέον ταχυδρομικά γραφεία είναι: Πατησίων, Λεβίδου, Κυψέλης, Αμπελοκήπων, Παγκρατίου, Μακρυγιάννη, Αμαρουσίου, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Χαλανδρίου, Αιγάλεω, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Καλαμαριάς, Νεάπολης Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και Ντεπώ Θεσσαλονίκης.

Να θυμίσουμε ότι από αύριο μέχρι και την Τρίτη 17 του Μάρτη οι Εφορίες της χώρας θα παραμείνουν ανοιχτές κατά τις εργάσιμες μέρες και τα απογεύματα από 3 μ.μ. μέχρι 8 μ.μ. καθώς και το Σάββατο από 8 π.μ. έως 2 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ