Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ρυθμιστές ΠΑΟΚ και Ηράκλειο

Υποδέχονται Ολυμπιακό και ΠΑΟ, που δίνουν τη μάχη για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου

Το όνομα του πρωταθλητή της κανονικής περιόδου ίσως βγάλει η 23η αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δοκιμάζονται εκτός έδρας κι ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα τρεις εβδομάδες πριν τα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Ηράκλειο. Η τοπική ομάδα φιλοδοξεί να διατηρήσει το αήττητο της έδρας της και να γίνει ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον κακό εαυτό που παρουσιάζει στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο το λαβωμένο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο ο Ολυμπιακός. Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της συντριβής από την Αλμπα στην ευρωλίγκα και να βρουν λύσεις κοντά και μακριά στο καλάθι, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Γιαννούλης, Σάκλεφορντ, αλλά ο τραυματίας Μπουντούρης, του οποίου η συμμετοχή μέχρι χτες το βράδυ κατά 99% ήταν αδύνατη. Ο Ολυμπιακός θα έχει στη σύνθεσή του τον Χόκινς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, είναι όμως άγνωστο αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά.

Τον Αρη υποδέχεται η ΑΕΚ, με στόχο να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ και να βρεθεί στην τρίτη θέση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί χωρίς τους Πάσπαλιε, Λιαδέλη, Γαλακτερό, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και έμειναν εκτός αποστολής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, με εξαίρεση τη συνάντηση του Ηρακλή με τον Πανιώνιο στο Ιβανώφειο. Στα Πατήσια ο Σπόρτιγκ αντιμετωπίζει τη Λάρισα, με στόχο να υπογράψει την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς την ίδια ώρα η Δάφνη δοκιμάζεται στην Πάτρα με τον Απόλλωνα και ο Παπάγου στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ