Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ
Τεστ για Λοκομοτίβ

Τα σχέδιά του για το παιχνίδι της Μόσχας δοκιμάζει σήμερα στη Ν. Σμύρνη ο Ντουμιτρίου. "Τραυματισμένος" ο Πανιώνιος

Για τρεις λόγους η ΑΕΚ θέλει απόψε τη νίκη στη Ν. Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (19.00, SUPERSPORT). Ν' αποφύγει νέο στραπάτσο, να μεταβεί στη Μόσχα με ανεβασμένη ψυχολογία και φυσικά για τους βαθμούς. Πάντως μετά το "χαστούκι" του Πανηλειακού όλοι είναι συγκρατημένοι. Ενδεικτικά ο Ντουμιτρίου δήλωσε: "Συνήθως μιλάω για τη νίκη. Μετά τα τελευταία όμως δε λέω τίποτα. Ελπίζω η συμπεριφορά των παιχτών μου να 'ναι υποδειγματική και να τα καταφέρουμε".

Μπορεί στα λόγια όλοι να επικεντρώνουν την προσοχή τους στο σημερινό παιχνίδι, υποστηρίζοντας ότι η Λοκομοτίβ έπεται, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να τα σκέπτεται αμφότερα. Ετσι μάλλον θα ξεκουράσει Γκρέταρσον, Μαρτσέλο χρησιμοποιώντας απ' την αρχή τους Κοπιτσή, Σέμπουε. Επίσης στον πάγκο θα κάτσει ο Ντόμπος ώστε Καλιτζάκης, Κωστένογλου ν' αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ντουμιτρίου θέλει να δει την κατάστασή τους, αφού θα επιφορτιστούν τον ίδιο ρόλο και στη Μόσχα. Μάλλον θα ξεκινήσουν ακόμα οι Ατματσίδης, Κασάπης, Μανωλάς, Μαχαιρίδης, Σαβέφσκι, Μαλαδένης, Νικολα'ϊδης.

Απ' την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό περισσότερο στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ παρά στον αγώνα, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, Χρ. Εμβολιάδης που πρόσθεσε: "Αν πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα είναι καλοδεχούμενο. Εμείς άλλωστε έχουμε πολλά προβλήματα".

Οι "κυανέρυθροι" μετά βίας συμπληρώνουν 14άδα! Θ' απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Βόκολος, Μάντζιος, Ιωαννίδης, οι τραυματίες Καρασαββίδης, Καμίτσης και ο Μπέργκενσεν στον οποίο χρωστάνε περίπου 5 εκατ. δρχ. Αμφίβολος είναι ο Μπουγάς αλλά επανέρχονται οι Μητσιόπουλος, Ναλιτζής, Κατσιαμπής. Εκτός των τριών αναμένεται να ξεκινήσουν ακόμα οι Στρακόσια, Βάσμπεργκ, Μένταν, Σαπουντζής, Αντώνας, Φύσσας, Παϊτέρης, Καρράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ