Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Ντοπέ ο Αυστραλός Απτον

Ο Αυστραλός πρωταθλητής της κολύμβησης, Ρίτσαρντ Απτον, που κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου του Περθ, έκανε, σύμφωνα με το πρώτο θετικό τεστ, χρήση απαγορευμένων ουσιών και κινδυνεύει με αποκλεισμό. Ο ίδιος ο Απτον αρνείται πως έκανε χρήση αναβολικών ουσιών και δήλωσε πως θα αγωνιστεί για να αποδείξει το δίκιο του.

  • Με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση αγωνίζονται στο Σέφιλντ οι κολυμβητές-τριες που θα πάρουν μέρος στο διεθνές μίτινγκ σε 25άρα πισίνα και περιλαμβάνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν ο Δημήτρης Αντωνάκης (Πανελλήνιου) στα 50μ, 100μ, 200μ ελεύθερο, η Μαριάννα Λυμπέρτα (Γλυφάδας) 200μ, 400μ, 800μ ελεύθερο και η Ζαμπία Μελαχροινού (Αρη) στα 50μ, 100μ ελεύθερο και 50μ και 100μ πεταλούδα.

Επίσης την Κυριακή αναχωρούν για το Μάλμε της Σουηδίας άλλοι τρεις κολυμβητές μας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε αντίστοιχο μίτινγκ για την ίδια διοργάνωση. Οι κολυμβητές είναι: Γιώργος Δοντάς (ΧΑΝΟ), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Αλμπατρος) καιΣπύρος Γιαννιώτης (Κέρκυρας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ