Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σνομπάρει την ΕΠΑΕ

Μόνο με την ΕΠΟ δέχεται να μιλήσει ο Α. Φούρας για το αθλητικό νομοσχέδιο

Πλήρη κάλυψη παρείχε χτες ο πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης, στον υφυπουργό, Α. Φούρα, για την επιλογή του να υποβαθμίσει την ΕΠΑΕ και να μη συνδιαλέγεται μαζί της. Η διοργανώτρια είχε στείλει εγγράφως τα αιτήματά της στον πρωθυπουργό, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς τα σχετικά παράπονα. Η απάντηση δόθηκε χτες από το πολιτικό γραφείο του Κ. Σημίτη και πιο συγκεκριμένα απ' το γραφείο οργάνωσης και διοίκησης. Κείμενο, που φέρει την υπογραφή της προϊσταμένης, Ε. Μήτρου και απευθύνεται προς τον Α. Φούρα, αναφέρει: "Σας διαβιβάζουμε επιστολή της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών προς ενημέρωσή σας και κατά την κρίση σας ενέργειες με την παράκληση να ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους και το Γραφείο μας".

Είναι προφανές πως η τακτική του Α. Φούρα τυγχάνει έγκρισης απ' τον πρωθυπουργό. Γι' αυτό και ο υφυπουργός δήλωσε: "Για θέματα νόμου θα δεχτώ να μιλήσω μόνο με τη διοίκηση της ΕΠΟ"...

Στην ΕΠΑΕ όλως περιέργως, όλοι δήλωναν ικανοποιημένοι και εκτιμούσαν πως η κίνηση του πρωθυπουργού τους δικαιώνει!! Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σ. Σφακιανάκης, σχολίασε: "Αν ο κύριος Φούρας δε μας δεχτεί πλέον, θα είναι λάθος πολιτική". Πάντως κάποιοι στη Θεμιστοκλέους 42 υποστήριξαν πως αν ο πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού δε δεχτεί την ΕΠΑΕ ως τις 25 του μήνα, τότε θα υλοποιηθεί η εξαγγελία των παραγόντων γι' αποχή απ' το πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ