Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ενταση πριν το ντέρμπι

Αυξημένα αστυνομικά μέτρα ζητά ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Δευτέρας στη Χίο

Στα ύψη ανεβάζει το θερμόμετρο της έντασης η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών, που περιλαμβάνει το ντέρμπι της Χίου, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Δευτέρα τον Ολυμπιακό (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Η προϊστορία των περσινών επεισοδιακών αγώνων για το Κύπελλο, αλλά και η μεγάλη βαθμολογική σημασία του φετινού παιχνιδιού έχουν ανάψει τα πνεύματα πολύ πριν το ρίξιμο της μπάλας στο νερό.

Οι "ερυθρόλευκοι" φοβούνται ότι θα ζήσουν μια ανάλογη ατμόσφαιρα με αυτή που επικράτησε πέρσι και έτσι έχουν πάρει τα μέτρα τους ζητώντας ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης που θα βρεθεί στο κολυμβητήριο. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι χαρακτηρίζουν παρατραβηγμένους τους φόβους των Πειραιωτών, αφού, όπως τονίζουν, μετά τα περσινά, όπου η ομάδα υπέστη τιμωρία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επαναληφθούν επεισόδια φέτος.

Στον αγωνιστικό τομέα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να περάσει αλώβητος ακόμα ένα εμπόδιο, προκειμένου να κρατηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι με νίκη ανεβαίνουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το "γειτονικό" συνοικιακό ντέρμπι μεταξύ της πρωταθλήτριας Βουλιαγμένης και της Γλυφάδας στις 6μμ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι: Χαλκίδα - Κέρκυρα (Χαλκίδας 15.30), Πανιώνιος - Χανιά (Ηλύσιο 18.00), ΟΦΘ - Πάτρα (Ποσειδώνειο 18.00), Εθνικός - Ηλυσιακός (Πειραιά 20.00).

  • Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο και το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών που περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις: Χίος - Βουλιαγμένη (12.00), ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (12.00), Γλυφάδα - Εθνικός (14.00), Πάτρα - Ηλυσιακός (14.00), Νηρέας Χαλανδρίου - Θρίαμβος (15.00), Ιωνικός - Χανιά (15.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ