Κυριακή 22 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"902 TV"
Αίτηση για άδεια εθνικής εμβέλειας

Κατατέθηκε από τον "902" αίτηση για να δοθεί άδεια τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με την αρχή του νόμου 2328/1995. Να υπενθυμίσουμε ότι ο "902" διαθέτει ήδη άδεια για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας, από το Σεπτέμβριο του 1993. Τους τελευταίους μήνες, η τηλεόραση του "902" αναμόρφωσε το πρόγραμμά της σε μια προσπάθεια να προσφέρει πληρέστερη ενημέρωση και ποιοτική ψυχαγωγία, στο τηλεοπτικό της κοινό. Το νέο πρόγραμμα του "902 TV", στα οπτικοποιημένα δελτία ειδήσεων αλλά και στις ενημερωτικές του εκπομπές επιμένει στην προβολή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι και η νεολαία. Στον τομέα της πληροφόρησης ο τηλεοπτικός, όπως και ο ραδιοφωνικός "902", ερευνούν και αναδεικνύουν τις αιτίες που γεννούν και διογκώνουν τα προβλήματα του λαού μας, αποκαλύπτουν τους ενόχους οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που υπακούουν και εφαρμόζουν πιστά τις αποφάσεις των Βρυξελλών. Παράλληλα ο τηλεοπτικός "902" προβάλλει το δημιουργικό έργο των ανθρώπων των Γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, αναδεικνύοντας παράλληλα και παρουσιάζοντας τα προβλήματα και τις προοπτικές τους, συμβάλλοντας το έργο αυτό να γίνει γνωστό στο λαό μας.

Δεν παραλείπει να δίνει έμφαση στη διάδοση του πολιτισμού μας, ενώ στο πρόγραμμά του είναι ενταγμένες και εκπομπές επιμόρφωσης όπως το ντοκιμαντέρ, οι ειδικές εκπομπές λόγου και τέχνης, οι ταινίες μικρού μήκους καθώς και οι ποιοτικές κινηματογραφικές ταινίες.

Οι εργαζόμενοι, τα μέλη του ΚΚΕ, η νεολαία, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ είναι βέβαιο ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια του "902 TV", του ΑΛΛΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

  • Τα Δελτία Ειδήσεων στην τηλεόραση του "902" θα μεταδίδονται τις εξής ώρες: 14.00, 18.30, 21.00 το αναλυτικό Δελτίο και 23.30.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ