Κυριακή 22 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αδιάβαστοι ή βαλτοί;

Η "Αυγή" του Σαββάτου αγνόησε πλήρως τη δήλωση του Γ. Μαυρίκου, με την οποία ξεκαθαρίζεται σαφέστατα η θέση της ΕΣΑΚ, στα της συγκρότησης του προεδρείου της ΓΣΕΕ και υπογραμμίζεται, ότι "ούτε δώσαμε, ούτε θα δώσουμε μάχη για τις "καρέκλες"".

Και όχι μόνο αγνόησε πλήρως αυτή την τοποθέτηση, αλλά επιπλέον διαστρέβλωσε προβοκατόρικα τη στάση της ΕΣΑΚ. Εγραφε η χθεσινή "Αυγή": "Εμπλοκή δημιουργείται στη συγκρότηση του νέου προεδρείου της ΓΣΕΕ, κυρίως με ευθύνη της φιλοκυβερνητικής παράταξης ΠΑΣΚΕ και της ΕΣΑΚ (ΚΚΕ), η οποία διεκδικεί τη θέση του γραμματέα, παρά την υποχώρηση των δυνάμεών της, που της κόστισε τη δεύτερη θέση"!!

Αφήνουμε στην άκρη τα ψευδέστατα, περί υποχώρησης των δυνάμεων της ΕΣΑΚ, γιατί είναι γνωστό και στην "Αυγή", ότι υποχώρηση δεν υπήρξε. Απλώς, στο προηγούμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ, η ΔΑΚΕ ήταν διασπασμένη...

Το θέμα εδώ είναι, ότι τα παζάρια της παράταξης του ΣΥΝ, η "Αυγή" τα μεταθέτει στην ΕΣΑΚ! Η οποία έχει τοποθετηθεί περί αυτού, δυο φορές μάλιστα!

Αν στην "Αυγή" δε διαβάζουν τις ανακοινώσεις της ΕΣΑΚ και γράφουν... εγκεφαλικά, απλώς εκτίθενται δημοσιογραφικά. Αν, όμως, τις διαβάζουν και γράφουν τα όσα γράφουν, τότε δε μένει άλλη εκδοχή από το να είναι βαλτοί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ