Κυριακή 22 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκέπτονται πριν από μας για μας!

"... Ο καθένας από μας υποχρεούται πλέον να εργάζεται περισσότερο και να ξοδεύει λιγότερα! Αυτός είναι ο μόνος κανόνας που θα κρατήσει μέχρι να γίνει... σκληρότερος! Οσοι παραβούν τον κανόνα αυτό, θα πεινάσουν! Τα " θαύματα " τελείωσαν! Σφίξτε τα... ζωνάρια σας!".

Μη βιαστείτε να συμπεράνετε ότι τα πιο πάνω "εκσυγχρονιστικά" ανήκουν στον "τσάρο" της οικονομίας μας, στον Γιάννο Παπαντωνίου, ή στον πρωθυπουργό της λιτότητας, στον κ. Σημίτη. Ούτε και αυτός ο μέγας... εξπέρ της επικοινωνιακής τέχνης, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, δεν είχε την τιμή να είναι ο πρώτος διατυπώσας την πιο πάνω κυνική άποψη. (Αλήθεια πώς του ξέφυγε; )

Τα καταπληκτικά αυτά πράγματα αναγράφονται στο πληροφοριακό δελτίο INTERFAX αρ. 61, έντυπο του ασφαλιστικού ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, που μας πληροφορεί επίσης ότι "ο όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σκέπτεται πριν από σας για σας..."!!

Αφού, λοιπόν, αυτά τα σαϊνια των "σκληρών" κανόνων της αγοράς αποφάσισαν να σκέπτονται για μας πριν από μας, καλυπτόμενοι πίσω από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, είναι καιρός οι εργαζόμενοι να τους δώσουν να καταλάβουν ότι ο λαός μπορεί να σκέπτεται και χωρίς τη βοήθειά τους και ότι δε θα επιτρέψει να περάσουν τα σχέδια για την πλήρη εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ