Τετάρτη 25 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Εκατοντάδες αστυνομικοί, οπλισμένοι σαν αστακοί, περιπολούσαν τις ανατολικές συνοικίες στο Καράτσι χτες, καθώς οι αντιμαχόμενες ομάδες μιας εθνοτικής μειονότητας ετοιμάζονταν να θάψουν τους νεκρούς τους, που έφθασαν τους 19 σε δύο μέρες (σελίδα 11).

ΜΕ ΕΝΑ διπλωματικό επεισόδιο μικρής εμβέλειας, ξεκίνησε χτες η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στο Ισραήλ, που είναι και ο τελευταίος σταθμός της εννιαήμερης περιοδείας του στη Μέση Ανατολή (σελίδα 12).

ΜΑΘΗΜΑΤΑ τα Σάββατα, παράταση του σχολικού έτους, κατάργηση της πενταήμερης εκδρομής, ακόμα και των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, μεθοδεύει το υπουργείο Παιδείας, επιδιώκοντας να κάμψει τους αγώνες του μαθητικού κινήματος, που αντιστέκεται στην αντιεκπαιδευτική πολιτική (σελίδα 13).

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ Κέντρο Βιβλίου, μετά τη συμφωνία που συνυπέγραψε με την Εθνική Βιβλιοθήκη και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών - Βιβλιοπωλών, προγραμματίζει να κυκλοφορήσει προσεχώς, σε έντυπη μορφή, ο τόμος της Εθνικής Βιβλιογραφίας το 1993 (σελίδα 21).

ΑΛΣΟΣ Ν. Φιλαδέλφειας: Ακτιστο οικόπεδο ή ελεύθερος χώρος; Ενα δίλημμα, που η απάντησή του θα δοθεί στις 29 - 30 Μάρτη, με τοπικό δημοψήφισμα που έχει προκηρύξει η δημοτική αρχή της πόλης (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ