Πέμπτη 7 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΚΕΒΕ
Την Κυριακή οι συνδιασκέψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 10 του μήνα θα πραγματοποιηθούν οι τοπικές συνδιασκέψεις της Δημοκρατικής Κίνησης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΔΗΚΕΒΕ) στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 3ης πανελλαδικής συνδιάσκεψης που θα γίνει στις 30 και 31 του Μάη στην Αθήνα. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) και η δεύτερη στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Οι παραπάνω συνδιασκέψεις, στις οποίες συμμετέχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των κλαδικών και τοπικών συνελεύσεων, έχουν καθοριστική σημασία καθώς εκεί θα αναπτυχθεί ο προβληματισμός και οι απόψεις πάνω στις θέσεις της πανελλαδικής ΔΗΚΕΒΕ, που θα μεταφέρουν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν από τις τοπικές. Το δυνάμωμα του συνδικαλιστικού κινήματος σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, η δημιουργία κοινού αγωνιστικού μετώπου με τους εργαζόμενους και τους αγρότες, θύματα της ίδιας αντιλαϊκής φιλομονοπωλιακής πολιτικής, είναι μεταξύ των βασικών θέσεων - στόχων που βάζει μπροστά της η ΔΗΚΕΒΕ στην 3η Συνδιάσκεψη.

Για την Αθήνα, η ΔΗΚΕΒΕ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο δυνάμωμά της σε συνοικίες και περιοχές όπου μπορούν και πρέπει να δημιουργηθούν νέες οργανώσεις και σωματεία. Ολα αυτά προϋποθέτουν την ενίσχυση της παράταξης, την ισχυροποίησή της στη βάση του συνδικαλιστικού κινήματος και στη συνείδηση των ΕΒΕ κι αυτά θα απασχολήσουν τόσο τις τοπικές όσο και την πανελλαδική συνδιάσκεψη.

Στις 12 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η τοπική συνδιάσκεψη της Λάρισας και στις 13 στην Πάτρα και την Καβάλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ