Τετάρτη 13 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Χωρίς Πουρσαϊτίδη στα τελικά

Ανακοινώθηκε από τον Γ. Κόλλια η 20άδα για τη Ρουμανία

Εκπληξη δημιουργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, όταν ανακοινώθηκε η 20άδα της Εθνικής ελπίδων που θα λάβει μέρος στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει στη Ρουμανία (23 - 31/5). Δε συμπεριλαμβανόταν σ' αυτή ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και κάποιοι συσχέτισαν το θέμα με τη σχετική μεταγραφολογία γύρω από το πρόσωπό του.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Γ. Κόλλιας, αντέδρασε με χαμόγελο στην αντιμετώπιση αυτή και είπε στο "Ρ": "Εγώ δεν ασχολούμαι μ' αυτά. Μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι η ομάδα και η επιτυχία της. Γιατί δηλαδή δεν αναρωτήθηκαν για το Βιλανάκη, το Λιολίδη και άλλους. Ο παίχτης είναι στην 30άδα και εν γένει τον υπολογίζω. Επειδή όμως οι αντίπαλοί μας είναι ψηλές ομάδες, π.χ., Νορβηγία ή Γερμανία, έκρινα πως ο Λαμπριάκος ήταν πιο απαραίτητος".

Ο Γ. Κόλλιας επισήμανε ακόμα πως η αποστολή των Ελλήνων διεθνών είναι αρκετά δύσκολη, όμως οι δυνατότητες για διάκριση πολλές. "Εύχομαι και ελπίζω τραυματισμοί ή άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις να μη μας δημιουργήσουν προβλήματα. Τότε πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε αρκετά".

Στη βαλκανική πρωτεύουσα θα ταξιδέψουν στις 22/5 οι: Ελευθερόπουλος, Λάκης, Π. Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Αντζας, Δέλλας, Καραγκούνης, Κωστούλας, Σ. Κωνσταντινίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Στολτίδης, Κουλακιώτης, Κόλτζος, Μαυρογενίδης, Σ. Λυμπερόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπασινάς, Σφακιανάκης, Λαμπριάκος, Δερμιτζάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ