Τετάρτη 13 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι στην Κατερίνη

Σε Ρέθυμνο και Κατερίνη θα γίνουν τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Εν αρχή στο νότιο όμιλο όπου η ΕΑΡ του Κώστα Αντωνίου υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Ιάλυσο, που με νίκη θα περάσει μπροστά από τον πρωτοπόρο Αγ. Νικόλαο που έχει ρεπό. Αναμφίβολα το έργο της ομάδας της Ρόδου είναι πολύ δύσκολο, αφού το γήπεδο του Γάλλου είναι μια σκληρή έδρα.

Στο βορρά ο Πιερικός, που είναι στην κορυφή του πίνακα, θα φιλοξενήσει τον τρίτο Ολυμπιακό Βόλου, που όμως έχει περιορισμένες ελπίδες ανόδου. Ο ΠΑΣ Γιάννενα που καραδοκεί έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο σπίτι του απέναντι στην Κοζάνη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στους δυο ομίλους: ΝΟΤΟΣ: Ναυπακτιακός - Εργοτέλης (16.00), ΕΑΡ - Ιάλυσος, Μαρκό - Κερατσίνι, Αίγιο - Αιολικός (16.00), Αιγάλεω - Αγ. Ελεούσα, Κόρινθος - Πύργος, Πάμισος - Κέρκυρα (ρεπό ο Αγ. Νικόλαος).

ΒΟΡΡΑΣ: Τύρναβος - Μηχανιώνα, Πρέβεζα - Ορέστης Ορεστιάδας, Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου, Αετός Σκύδρας - Αρτα, Αγρ. Αστέρας - Αμπελόκηποι, Γιάννενα - Κοζάνη, Νάουσα - Απόλλωνας Λάρισας θα παίξουν την Κυριακή. Ρεπό ο Ορφέας Αλεξ. Ωρα έναρξης των αγώνων 17.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ