Τετάρτη 13 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εκπληξη από Φογκτς

Την έκπληξη έκανε τελικά ο Μπέρτι Φογκτς και κάλεσε στην εθνική ομάδα της Γερμανίας για τους αγώνες του μουντιάλ τον Λόταρ Ματέους. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής, μετά τους τραυματισμούς βασικών του παικτών, την επάνοδο του 37χρονου λίμπερο, ο οποίος δεν πήρε μέρος στο Εύρω '96, κυρίως λόγω της φραστικής επίθεσης που είχε εξαπολύσει κατά του Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ο Ματέους έχει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Γερμανίας από τις 18 Δεκεμβρίου 1994. Ομως εξακολουθεί να κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική ομάδα, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της 122 φορές, ενώ θα συμμετάσχει στο 5ο Μουντιάλ της καριέρας του, μετά από αυτά του 1982, 1986, 1990 και 1994.

Την αποστολή πλαισιώνουν ακόμα: Αντρέας Κέπκε, Ολιβερ Καν, Γενς Λέμαν (τερματοφύλακες), Τόμας Χέλμερ, Μάρκους Μπάμπελ, Γιούργκεν Κόλερ, Στέφαν Ρόιτερ, Ολαφ Τον, Κρίστιαν Βερνς (αμυντικοί), Τόμας Χέσλερ, Ανδρέας Μέλερ, Γεργκ Χέινριχ, Στέφεν Φρόιντ, Κρίστιαν Τζίγκε, Μίκαελ Τάρνατ, Ντίτμαρ Χάμαν, Γενς Γέρεμιτς (μέσοι), Γιούργκεν Κλίνσμαν, Ολιβερ Μπίερχοφ, Ουλφ Κίρστεν, Ολαφ Μάρσαλ (επιθετικοί).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ