Τετάρτη 13 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Αγγλογερμανική μονομαχία

Τσέλσι εναντίον Στουτγκάρδης σήμερα στη Στοκχόλμη

Στη Στοκχόλμη πέφτουν σήμερα τα φώτα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, όπου η αγγλική Τσέλσι και η γερμανική Στουτγκάρδη συμμετέχουν στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ευρώπης (21.45 ΕΤ1) διεκδικώντας με αξιώσεις το τρόπαιο.

Η Τσέλσι θα προσπαθήσει σήμερα να κατακτήσει για δεύτερη φορά το ίδιο τρόπαια, αφού το 1971 στο Στάδιο Καραϊσκάκη είχε στεφθεί τροπαιούχος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο παίκτης - προπονητής της αγγλικής ομάδας Τζιαλούκα Βιάλι, ο οποίος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με τη Γιουβέντους πριν από δυο χρόνια, δήλωσε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για μια τέτοια σπουδαίας σημασίας διάκριση αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι Γερμανοί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Στο αγωνιστικό τομέα ο Ιταλός τεχνικός προβληματίζεται για μια θέση στην επιθετική γραμμή ανάμεσα στο Νορβηγό Τόρε Αντρέ Φλο και τον Μαρκ Χιούζ.

Με πλειάδα αστεριών στο ενεργητικό, όπως ο Γερμανός Μπόμπιτς, ο Νιγηριανός Ακρομπόριε ο Βούλγαρος Μπαλάκοφ, ο Αυστριακός Βόλχφαρτ, η Στουτγκάρδη θα προσπαθήσει σήμερα να κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων για πρώτη φορά στην ιστορία της. Από τη Στουτγκάρδη θα λείψει ο αμυντικός μέσος Φρανκ Βέρλαατ ο οποίος συμπλήρωσε δυο κίτρινες κάρτες στα ημιτελικά με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Στις τάξεις της γερμανικής ομάδας επικρατεί η αισιοδοξία ότι σήμερα θα καταφέρουν να κατακτήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ