Τετάρτη 13 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Ναυμαχία" στα Χανιά

Η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Βουλιαγμένη

Στην Κρήτη συγκεντρώνεται σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών, όπου τα Χανιά υποδέχονται τη Βουλιαγμένη σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για μια θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ήττα της από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, αφού άλλωστε ακόμα μια απώλεια βαθμών εντός έδρας θα τους βάλει σε περιπέτειες για θέση στην τετράδα, αφού υπάρχουν πολλοί μνηστήρες που καραδοκούν.

Από την άλλη η Βουλιαγμένη βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε αγωνιστική ανάκαμψη και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να περάσει αλώβητη από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή τη Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Κέρκυρα - Χίος (Κέρκυρα 18.00), ΟΦΘ - Χαλκίδα (19.00), Χανιά - Βουλιαγμένη (Χανίων 19.00), Πάτρα - Εθνικός (Πάτρα 20.00), Ηλυσιακός - Πανιώνιος (Ιλισίων 20.00).

Αναβάλλεται το παιχνίδι Ολυμπιακού - Γλυφάδας λόγω των υποχρεώσεων των "ερυθρολεύκων" στον επαναληπτικό τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Βουδαπέστη με αντίπαλο τη Φερετσβάρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ