Σάββατο 16 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αντιπολίτευση...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,εκεί στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Επίθεση στους... διαφωνούντες από τον πρωθυπουργό, δηλώσεις... γεμάτες νόημα από τη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση και... αυτά.

***

Μόλις τελειώσει κι αυτή η ιστορία, όλα θα γίνουν όπως πριν. Η κυβέρνηση θα κάνει την πολιτική της (που ορθώς ονομάζουν οι πάντες δεξιά), τις ιδιωτικοποιήσεις της, τα σκανδαλάκια της, ενώ οι αντιφρονούντες θα κάνουν... την πάπια.

***

Ειλικρινέστατη ερώτηση κάνουμε: Εσείς, αν ήσαστε στη θέση τους, δε θα προτιμούσατε καλύτερα να μη μιλάτε; Τι δηλώνεις, αγαπητέ κ. "στέλεχος του κινήματος", αντιπολίτευση, αφού... δεν κάνεις τίποτε γι' αυτό;

***

Η, μάλλον όχι, κάτι κάνουν. Ολη τη μέρα ψάχνουν να βρουν τις κατάλληλες λέξεις, ώστε να κάνουν τέτοιες δηλώσεις που και το αντιπολιτευτικό τους στιλ να διατηρούν αλλά και να μην τάσσονται εναντίον του κυβερνητικού έργου.

***

Ομως, τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνουν ότι ως λαός δεν είμαστε δα και τόσο βλάκες; Χτες, που λέει ο λόγος, το ψηφίσανε, π.χ., το νομοσχέδιο για την "Ολυμπιακή", προχτές ψηφίσανε το νομοσχέδιο για την επέκταση του ΝΑΤΟ... Ας μη μας δουλεύουν έτσι.

***

ΜΕ βαριές ποινές απειλούν τα αθλητικά δικαστήρια τις διοικήσεις των συλλόγων για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς ΠΑΟ - ΑΕΚ στο μπάσκετ την περασμένη βδομάδα. Σιγά τα αίματα!

***

Να προτείνουμε μια χρηματική ποινή; Να πληρώσουν το σύνολο των χρεών που έχει φροντίσει να ρυθμιστούν σε πάμπολλες δόσεις εδώ και καιρό η κυβέρνηση. Και εννοούμε να πληρώσουν οι μεγαλοσχήμονες που βρίσκονται πίσω από τις ομάδες, γιατί αυτοί και μόνο αυτοί ευθύνονται για την κατάσταση που υπάρχει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ