Τρίτη 26 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δ. ΡΕΠΠΑΣ
Για το καλό του κοινωνικού συνόλου..!

Η αστυνομική επιδρομή στην ΙΟΝΙΚΗ είναι κυβερνητική επιλογή που στοχεύει στο "καλό" του κοινωνικού συνόλου! Σε αυτή τη θρασύτατη τοποθέτηση προέβη, ουσιαστικά, χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έφτασε να πει ότι "όλοι θέλουν να υπάρχει παρέμβαση για να μη διαταραχτεί το κράτος Δικαίου"!

Ο Δ. Ρέππας, σε ένα ρεσιτάλ αντιλαϊκής... αποφασιστικότητας, δήλωσε ότι "η πώληση της Ιονικής θα ολοκληρωθεί" και αναφερόμενος στην επιδρομή των ΜΑΤ σχολίασε ότι "οι εισαγγελικές αρχές και οι αστυνομικές δυνάμεις κινούνται εντός του πλαισίου των νόμων"... Μάλιστα για να δικαιολογήσει την αστυνομική αυθαιρεσία, δε δίστασε να προσδώσει στο Μηχανογραφικό Κέντρο της Ιονικής χαρακτήρα... ασύλου!

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε με τις απαντήσεις του να αποτυπώσει περίτρανα τη λογική του "εχθρού - λαού" και να καταφύγει για μια ακόμα φορά, μέσω υπαινιγμών, στη θεωρία του "κομμουνιστικού δακτύλου"... "Πρέπει να σας πως ότι σε μια σειρά κινητοποιήσεων, που αφορούν είτε θέματα των ναυτεργατών, είτε της Ιονικής, είτε των αναπληρωτών καθηγητών, είτε των αγροτών, βρίσκονται συγκεκριμένα άτομα, τα οποία τυχαίνει να έχουν και μια ορισμένη κομματική ταυτότητα",υποστήριξε ο κ. Ρέππας. Οταν του επισημάνθηκε ότι μεταξύ των απεργών υπάρχουν και εκείνοι που σκίζουν δημόσια τις κομματικές ταυτότητες του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες φέρουν ως μέλη του κυβερνώντος κόμματος, έφτασε στο σημείο να πει ότι αυτοί οι εργαζόμενοι δεν είναι, αλλά υποδύονται τα μέλη του ΠΑΣΟΚ!

Η ΝΔ

Υπέρ του ξεπουλήματος της Ιονικής πλειοδοτεί η ηγεσία της ΝΔ, πιέζοντας από τη μια την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην αποκρατικοποίηση της Τράπεζας, ενώ από την άλλη "νουθετεί" τους εργαζόμενους να "επιδείξουν υπευθυνότητα και ψυχραιμία". Επίσης καλύπτει ουσιαστικά την επέμβαση των ΜΑΤ, αλλά ρίχνει τις ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί "δεν είναι δυνατό να αφήνει το έργο αυτό στα ΜΑΤ"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ