Παρασκευή 5 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Να μιλάει συχνότερα

Το προσφιλές, για μια ακόμα φορά, θέμα του υπουργού Δικαιοσύνης στη συνέντευξή του ήταν το ...ΚΚΕ. Λάβρος και πάλι, ο Ε. Γιαννόπουλος άνοιξε το στόμα του και είπε όσα του έχει πει να λέει ο πρωθυπουργός του. Αλλά κάνει και γκάφες ο άνθρωπος.

Διότι, επιτιθέμενος στο ΚΚΕ - με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Ιονική - ομολογεί κάτι, που κάθε άλλο παρά κρύβει το ΚΚΕ. Οτι, δηλαδή, είναι μπροστάρης, συμπαραστάτης και υπερασπιστής των αγώνων του λαού. "Δεν είναι μυστικό ότι επικεφαλής ήταν στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία κατονομάστηκαν (!), μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής κ. Κόρακας", δήλωσε ο υπουργός για να ...αποδείξει την εμπλοκή του ΚΚΕ στην πάλη για την υπεράσπιση των δικαίων του λαού.

Το γεγονός ότι αυτή η στάση του Ε. Γιαννόπουλου είναι δηλωτική της αντιδραστικής λογικής και πρακτικής της ποινικοποίησης των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων, έχει σχολιαστεί πολλές φορές από το "Ρ". Εκείνο που πλέον μας προβληματίζει είναι μήπως πρέπει να κόψουμε κάποιο ...μισθό στον σοβαρό αυτό άνθρωπο, που έχει μετατραπεί, εν τη πολιτική αφελεία του, σε υπ' αριθμόν ένα διαφημιστή του Κόμματος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ