Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ
Βαλκανική υπόθεση

Βαλκανική υπόθεση είναι ο αγώνας Ρουμανίας - Κροατίας οι οποίες διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκρισή τους στα προημιτελικά.

Η εκπληκτική πορεία και για πολλούς ανέλπιστη πορεία της Ρουμανίας στην πρώτη φάση που τελείωσε τους αγώνες με 2 νίκες και μια ισοπαλία έχει σκορπίσει χαρά στους Καρπάθιους, αλλά από την άλλη έχει θορυβήσει έντονα τους Κροάτες.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού των Κροατών Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, που ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι αν οι παίκτες του κερδίσουν τη Ρουμανία τότε μπορούν να πάρουν ακόμα και το Κύπελλο.

"Οι παίκτες μου σε αυτό το βαλκανικό ντέρμπι θα πρέπει να ξεπεράσουν εαυτούς, κάτι που δεν έκαναν στον αγώνα με την Αργεντινή. Και οι δυο ομάδες έχουν τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, για αυτό πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες" δήλωσε ο Μπλάζεβιτς.

Στον αγωνιστικό τομέα στη βασική ενδεκάδα των Κροατών επανέρχεται ο Βλάοβιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στην άλλη πλευρά οι Ρουμάνοι θεωρούν ότι ο σημερινός αγώνας είναι στα μέτρα τους, αρκεί όμως η ομάδα να παρουσιάσει το πρόσωπο που παρουσίασε στον αγώνα με την Τυνησία.

"Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Κροατία και η προσοχή μας θα πρέπει να είναι στραμμένη σε αυτό το παιχνίδι" επισήμανε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρουμανίας Ανχελ Ιορντανέσκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ