Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στα ουράνια ο Γιόχανσον

Ενθουσιασμένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Μπο Γιόχανσον, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νιγηρία, όπου οι Δανοί συνέτριψαν τους Αφρικανούς με 4 - 1 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

"Ηταν η καλύτερη εμφάνιση που κάναμε μέχρι τώρα στο Μουντιάλ", είπε χαρακτηριστικά ο Γιόχανσον και πρόσθεσε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Αντιμετωπίσαμε μία τεχνική ομάδα, αλλά πάνω απ' όλα ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε επιθετικά. Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στην πίεση που μας άσκησαν οι Νιγηριανοί, οι οποίοι έχουν μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Τώρα θα δοκιμάσουμε να κερδίσουμε τη Βραζιλία, που είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και εμείς δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νιγηρίας, Μπόρα Μιλουτίνοβιτς, αφού συνεχάρη τη Δανία για τη νίκη της, τόνισε: "Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλά και τους εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια της διοργάνωσης. Μετά το 2 - 0 χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ