Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κύμα ενθουσιασμού στον ΠΑΟΚ

Οι μεταγραφές των τελευταίων ημερών στον ΠΑΟΚ ξανάφεραν το κλίμα ενθουσιασμού, που είχε χαθεί τις προηγούμενες βδομάδες μεταξύ των οπαδών και φίλων της μεγάλης βορειοελλαδικής ομάδας. Τέσσερις νέοι παίκτες στη φετινή μεταγραφική σεζόν, οι Βασίλης Σαμαράς από την Παναχαϊκή, Κώστας Κυριακίδης από τη Δόξα, Παντελής Κωνσταντινίδης από τον Απόλλωνα και Τάσος Κατσιαμπής από τον Πανιώνιο, είναι μια καλή συγκομιδή για τα δεδομένα της εποχής.

Με τις μεταγραφές αυτές στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, βέβαια, όσα προέκυπταν με τις απουσίες των Μαραγκού, Τασιόπουλου, Σιδηρόπουλου και Κόβατς, που δε θα συνεχίσουν με την ασπρόμαυρη φανέλα στην καινούρια περίοδο.

Χτες το πρωί έγινε στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του Παντελή Κωνσταντινίδη, μετά την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του, ενώ το απόγευμα ήρθε και ο Τάσος Κατσιαμπής, τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ικανοποιημένος από την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, δήλωσε αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές: "Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ακόμα μεγαλύτερο. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της μεταγραφής μου και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είχα και άλλες προτάσεις, κυρίως από το εξωτερικό, αλλά η πρόταση του ΠΑΟΚ με καλύπτει και την αποδέχτηκα".

Σήμερα στον ΠΑΟΚ αρχίζει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν με το ραντεβού παικτών και προπονητή το απόγευμα στην Τούμπα. Ο Τάσος Κατσιαμπής, μιλώντας για τις προοπτικές της νέας σεζόν, στη νέα του ομάδα δήλωσε:

"Πιστεύω πως στον ΠΑΟΚ θα έχω όλες τις προοπτικές για να δείξω τα προσόντα μου και η παρουσία της νέας μου ομάδας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο, μέσα από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, μπορεί να συνδυαστεί με θετικό τρόπο".

  • (Με την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, ο Αρης απέκτησε χτες επίσημα τον Απόστολο Μάντζιο από τον Πανιώνιο. Η συμφωνία είχε επιτευχθεί προ ημερών, αλλά μόλις χτες κατέστη δυνατό να υπογραφεί το συμβόλαιο συνεργασίας του 29χρονου ποδοσφαιριστή. Μετά την υπογραφή ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Αρη δήλωσε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σύναψη της συμφωνίας με τον Αρη. Θα παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρό μου και θα δικαιώσω τους ανθρώπους που μ' εμπιστεύτηκαν".

Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα ερυθρόλευκα ο Σίκμα (2023-07-14 00:00:00.0)
Πρεμιέρα με ντέρμπι στις γυναίκες (2019-07-31 00:00:00.0)
ΜΠΑΣΚΕΤ (2018-08-08 00:00:00.0)
Εμεινε ο Γεωργιάδης (2002-06-27 00:00:00.0)
Υπό το βλέμμα Ρεχάγκελ (2001-08-15 00:00:00.0)
Ο Μπάντοβιτς στον ΠΑΟΚ (1998-07-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ