Κυριακή 5 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Οι "εμπρηστές" της Αθήνας

Ο δήμαρχος Αθηναίων Δ. Αβραμόπουλος συμπεριλήφθηκε στους 10 καλύτερους δημάρχους του κόσμου, επειδή, επί δημαρχίας του, αντιμετωπίστηκε το νέφος κι άλλα προβλήματα περιβάλλοντος στην Αθήνα. Κι ήρθαν οι 40 βαθμοί Κελσίου των ημερών για ν' αποδειχτεί ότι και το νέφος "ζει και βασιλεύει" και η πρωτεύουσα της Ελλάδας εξακολουθεί να είναι εχθρική και επικίνδυνη για τα εκατομμύρια των κατοίκων της.

Βεβαίως, οι ευθύνες δε βαρύνουν μόνο τον δήμαρχο - ο οποίος βρήκε το κόλπο να μην κάνει τίποτε για να μην κάνει λάθη και υποστεί το πολιτικό κόστος, ενώ διακρίνεται στις δημόσιες σχέσεις για να κρύψει την ανεπάρκειά του - αλλά και την κυβέρνηση. Οι κυβερνώντες, αντί να λάβουν μέτρα, απευθύνουν συστάσεις και δίνουν οδηγίες προς νεφόπληκτους και θερμόπληκτους και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Κ. Λαλιώτης, άνοιξε προεκλογικό "καυγά" με τον Δ. Αβραμόπουλο για το ποιος φταίει πιο πολύ για τα "χάλια" της Αθήνας.

Οι Αθηναίοι, που ξέρουν ότι οι ευθύνες βαρύνουν και την κυβέρνηση και τον δήμαρχο, έχουν τη δυνατότητα, στις ερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να τιμωρήσουν και τον "πετυχημένο" δήμαρχο, αλλά και την κυβέρνηση, καταψηφίζοντας τη δική της υποψήφια για τη δημαρχία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ