Παρασκευή 17 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγριοι...

ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ άσχημα ο Καραμανλής με τους βουλευτές του. Αλλος κυκλοφοράει με πιστόλια και παριστάνει τον Τζον Γουέιν, άλλος δέρνει. Τελικά, είναι επικίνδυνο πράγμα να είσαι αρχηγός κόμματος. Ελπίζουμε να μην εκφράσουν όλοι τα ...ταλέντα τους στην επόμενη εσωκομματική κρίση.

***

Αν συνεχίσει, πάντως, έτσι αυτό το κόμμα, το Πειθαρχικό του πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί με 8ωρες βάρδιες, 24 ώρες το 24ωρο. Πολύ άτακτοι οι βουλευτές του, βρε παιδί μου.

***

Ελπίζουμε, πάντως, η εξαίρετη φιλοξενία που επιφύλαξαν τα ΜΜΕ σε Γιακουμάτο και Γιοβανούδα να μην οδηγήσουν και άλλους συναδέλφους τους σε παρόμοιες ενέργειες με στόχο ...τη δημοσιότητα.

***

Κι ας μη χαμογελούν πονηρά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει...

***

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ οι υποψηφιότητες Μπέη - Δαμανάκη έχουν δημιουργήσει καταστάσεις τραγελαφικές. Εμφανίζονται και οι δυο τους στα ...πάρτι και στις συνεστιάσεις του ΠΑΣΟΚ και πέφτει ...διχασμός στο Κίνημα!

***

Οταν, μάλιστα, το Κίνημα έχει κατεβάσει και τις μπιρίτσες του, όπως προχτές στον Αλιμο σε πάρτι της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, ε, τότε, κοντά είναι και οι χειροδικίες ...όπως είδαν όλοι στα δελτία ειδήσεων.

***

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ορισμένα κανάλια έχουν αναλάβει εργολαβικά το έργο του να μας εξηγούν πόσο ...κακή είναι η "Ολυμπιακή Αεροπορία". Ρεπορτάζ στα αεροδρόμια και τα σχετικά.

***

Σιγοντάρει, από την άλλη, και το υπουργείο Μεταφορών, με δηλώσεις εναντίον των εργαζομένων. Αντε να πείσουν κανέναν ότι αυτά είναι ...τυχαία.

***

Α, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ το ξεχάσουμε. Η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι θα λύσει το πρόβλημα με τις διώξεις των αγροτών από τις περσινές κινητοποιήσεις. Τη λύση, λέει, θα αναλάβει ο ...Γιαννόπουλος. Δηλαδή, ο ...αρχισυκοφάντης τους. Φανταστείτε τι λύση ετοιμάζουν δηλαδή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ