Παρασκευή 17 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο καυγάς για το πάπλωμα

Σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια εκδηλώθηκαν, προχθές το βράδυ, οι... μεγάλες διαφορές, που χωρίζουν τον Δ. Μπέη από την Μ. Δαμανάκη και αντίστροφα. Ηταν, μάλιστα, τόσο έντονες, που λίγο έλειψε να μετατραπεί η παραλία του Αλίμου σε αρένα σύγκρουσης των οπαδών των δύο υποψηφίων!

Τι είχε συμβεί; Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αθήνας του ΠΑΣΟΚ οργάνωσε παραθαλάσσιο πάρτι στην προαναφερόμενη παραλία, στο οποίο όμως προσήλθαν και οι δύο υποψήφιοι. Εγώ είμαι η συνείδηση του ΠΑΣΟΚ δήλωνε ο Μπέης. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την Μ. Δαμανάκη, δήλωνε στέλεχος του κόμματος. Εγώ, δεν ξέρω τίποτε, δήλωνε η Μ. Δαμανάκη, ρωτήστε τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ!

Τα πράγματα, όσο περνάει ο καιρός, γίνονται όλο και πιο καθαρά. Ο Δ. Μπέης δε θα γινόταν "αντάρτης", αν ήταν ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ. Και η Μ. Δαμανάκη, δε θα πήγαινε με το ΠΑΣΟΚ, αν το τελευταίο δεν της έδινε το χρίσμα της υποψήφιας δημάρχου της Αθήνας. Τα πράγματα, όμως, ήρθαν διαφορετικά κι έτσι εφορμούν και οι δύο στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, σ' έναν αγώνα δίχως αρχές και ήθος, με στόχο ν' αγρεύσει ο καθένας τους, όσο το δυνατόν περισσότερους! Δίνοντας, ταυτόχρονα, θαυμάσια πιστοποιητικά "σεβασμού" του κάθε εργαζόμενου, για τον οποίο, κατά τα άλλα, κόπτονται... Μήπως, θεωρούν κοπάδι τους εργαζόμενους; Πάντως, πολλοί τούς έχουν πάρει είδηση και γνωρίζουν πολύ καλά, για ποιο πράγμα γίνεται ο τσακωμός;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ