Σάββατο 18 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τα προβλήματα διαιωνίζονται και οξύνονται

Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη αλλά και η αγορά της, συζήτησε με τους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης του συνδυασμού "ΘεσσαλοΝΙΚΗ Αντεπίθεση Τώρα" Αγάπιος Σαχίνης,στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε σε καταστήματα της οδού Ι. Δραγούμη,και Τσιμισκή.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης συνομιλώντας μαζί του, δήλωσαν προς πάσα κατεύθυνση ότι η αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης, έχει φτάσει πια στο αποκορύφωμά της. Τα προβλήματα διαιωνίζονται, τόνισαν, χωρίς να δίνεται λύση, η ζωή των κατοίκων μέρα με τη μέρα γίνετε δυσκολότερη. Η κατάσταση με το κυκλοφοριακό πρόβλημα αντί να λυθεί με τα μέτρα που πρόσφατα είχαν εξαγγελθεί, παρέμεινε στάσιμη. Τα σκουπίδια συνεχίζουν να δεσπόζουν προσθέτοντας τη δική τους αισθητική. Οι νέοι άνθρωποι έχουν μείνει ουσιαστικά χωρίς χώρους άθλησης, αφού τα Δημοτικά Γυμναστήρια, πολλές φορές, είναι οικονομικά απλησίαστα και οι μεγαλύτερης ηλικίας ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα δέντρο στο κέντρο της πόλης όπου θα μπορούσαν να ξαποστάσουν.

Απαντώντας, ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε ότι η δημιουργία και η όξυνση των προβλημάτων της Θεσσαλονίκης οφείλεται στη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, η οποία δεν εξαιρεί και το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και στη διοίκηση του δήμου, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να περάσει αυτή την πολιτική. Ακόμη τόνισε ότι όποτε η διοίκηση του δήμου ήταν στα χέρια αριστερών δημάρχων, η πόλη πήγαινε μπροστά και πρόκοβε. Γι' αυτό τους ζήτησε να παλέψουν μαζί για τη λύση των προβλημάτων που απασχολούν το σύνολο του λαού της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ