Τρίτη 28 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Μάγλος στον ΠΑΟ

Τον Κώστα Μάγλο απέκτησε χτες ο Παναθηναϊκός. Ο διεθνής παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του στον Χαραυγιακό το 1990 και το 1994 μεταγράφηκε στη Δάφνη, τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο Μπόστον Κόλετζ των ΗΠΑ. "Ο Μάγλος είναι ένα δυνατό παιδί με πολλά φυσικά προσόντα και θα μας βοηθήσει πολύ. Το σημαντικότερο είναι ότι προσθέσαμε ένα ακόμα ελληνόπουλο στην ομάδα" τόνισε ο Λ. Σούμποτιτς.

  • Τον Γ. Σιγάλα παρουσίασε χτες επίσημα ο Αρης. Ο διεθνής παίκτης δήλωσε παιδί της γενιάς του Αρη. "Αυτή η ομάδα ήταν ένα όνειρο. Είχα αφίσα στο δωμάτιό μου του Γκάλη και της ομάδας. Αυτά τα είχα πει κι όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό" υπογράμμισε. Ο Σ. Μαρκόπουλος που διαδέχτηκε τον Χρ. Μαγκώτσιο στον πάγκο του Αρη, τόνισε ότι "η ομάδα έχει πάντα υψηλούς στόχους και το επίπεδο των παικτών είναι καλύτερο από άλλες χρονιές" αφήνοντας να νοηθεί ότι θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.
  • Πρεμιέρα έκαναν χτες Ολυμπιακός και Περιστέρι. Ο Ντ. Ιβκοβιτς με εξαίρεση τον Ντίνκινς που θα έρθει αύριο από τις ΗΠΑ, είχε κοντά του έστω και για λίγο όλους τους παίκτες. Φασούλας, Παπανικολάου, επέστρεψαν στις Εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Ιβκοβιτς που δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα περίοδο, πήγε τους υπόλοιπους για προπόνηση στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ