Τρίτη 28 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τέλος στο σίριαλ Ασάνοβιτς

Αγωνία τέλος στο σίριαλ της μεταγραφής του Αλιόσα Ασάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης σούπερ σταρ, που έθελξε με την απόδοσή του στο Μουντιάλ της Γαλλίας με τα χρώματα της Κροατίας, από σήμερα θα ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟ στην Ιταλία, αφού οι διακοπές του στις Δαλματικές ακτές έλαβαν τέλος.

Μάλιστα χτες έφτασε και η μπλε κάρτα του στα γραφεία της ΕΠΟ, αφού η "πράσινη" ΠΑΕ κατέβαλε τα 100 εκατομμύρια δραχμές στη Νάπολι για να μείνει και ουσιαστικά ελεύθερος. Ο Ασάνοβιτς στο συμβόλαιό του με τους "παρτενοπέι" είχε ως όρο ότι αν υποβιβαστεί το ιταλικό συγκρότημα (όπως και έγινε) έχει δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιό του και να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του αρκεί να φέρει 100 εκατομμύρια. Κάτι που φρόντισε το "τριφύλλι" και έτσι ο Κροάτης μέσος και με τη... βούλα πλέον ανήκει στη δύναμη του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Δανιήλ θα μεταβεί σήμερα στην Εσθονία προκειμένου να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα της Στεαόυα με τη Φλόρα Ταλίν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός θα πάρει μια πρώτη γεύση από την άλλοτε κραταιά πρωταθλήτρια Ρουμανίας, που λογικά θα βρεθεί στο δρόμο του "τριφυλλιού" αφού το 4-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στους Εσθονούς.

Αργά χθες το βράδυ επί ιταλικού εδάφους ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε σε φιλικό ματς 45 λεπτών τη Λάτσιο και τη Μόντσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ