Τρίτη 28 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Αγκάθια" Αλεξανδρής και Νινιάδης

Ο Αλέκος Αλεξανδρής και ο Ανδρέας Νινιάδης είναι αυτή τη στιγμή τα δύο "αγκάθια" στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι δύο παίκτες σύμφωνα με δηλώσεις τους είναι στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, όμως επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία ειδοποίηση.

Μέσα στις επόμενες μέρες, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον των δύο ποδοσφαιριστών, θα υπάρξει η τελική πρόταση, όμως από τη μεριά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ υπάρχει η... σιγουριά ότι και στη νέα σεζόν οι δύο παίκτες θα φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αν έρθει πρόταση που να συμφέρει το σύλλογο δε θα παραχωρηθούν.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων επέστρεψε από την Αυστρία το περασμένο Σάββατο, όπου έγινε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο αεροδρόμιο ήταν φειδωλός όσον αφορά τη θέση του έκτου ξένου παίκτη: "Μπορεί να γίνει κάποια μεταγραφή. Τίποτα νεότερο δεν υπάρχει". Πάντως πρέπει να γίνει... σεισμός για να αποκτήσουν οι Πειραιώτες παίκτη - όνομα από την ευρωπαϊκή αγορά.

Αναφερόμενος ο Μπάγεβιτς στη δυναμικότητα της Ανόρθωσης επισήμανε: "Η κυπριακή ομάδα χρειάζεται σεβασμό και θα τη λάβουμε σοβαρά υπόψη".

Ο Ολυμπιακός αργά το βράδυ έδινε τις πρώτες εξετάσεις επί ελληνικού εδάφους, αφού αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ολλανδική Μπρέντα που προπονητής είναι ένας παλιός γνώριμος στους φιλάθλους των ερυθρόλευκων, ο Γερμανός Χέρμπερτ Νόιμαν (αγωνίστηκε το 1983 με τη φανέλα των κόκκινων).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ