Τετάρτη 5 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δυσκολίες με Δέλλα

Μάχη με το χρόνο δίνει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός, προκειμένου να προλάβει με το σύστημα της ταχυδρομικής θυρίδας να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή κάποιου παίκτη που θα είναι ο αντικαταστάτης του άτυχου Παρασκευά Αντζα.

Οι συζητήσεις με τον Τραϊανό Δέλλα αν και όλα έδειχναν ότι εξελίσσονται ομαλά, εντούτοις κόλλησαν την τελευταία στιγμή και το θέμα παρέμεινε στάσιμο. Πάντως δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, καθώς τόσο σε αυτό το θέμα, όσο και για τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται (Κωστούλας, Γιαννόπουλος), τα χρονικά περιθώρια ολοένα και στενεύουν.

Εξάλλου ικανοποιημένος έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, όπου οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 3-0 χάρις σε γκολ των Γιαννακόπουλου (28), Οφορίκουε (55), Σαμαρά (αυτογκόλ 68).

"Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι τα πήγαμε πολύ καλύτερα απ' όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που δώσαμε. Εχουμε λίγες ημέρες ακόμη πριν το επίσημο παιχνίδι για την Ευρώπη, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι". δήλωσε ο τεχνικός των "πρωταθλητών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ