Τετάρτη 5 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Προβάρει" τη Φερεντσβάρος

Φιλικό με την ουγγρική Ουίπεστ δίνει σήμερα η "Ενωση" παρουσία "κατασκόπου"

Ενα φιλικό παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία δίνει σήμερα η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει στο Νίκος Γκούμας (21.00) την ουγγρική Ουίπεστ. Βλέπετε δεν είναι μόνο η χρονική περίοδος που γίνεται το παιχνίδι και εκ των πραγμάτων θεωρείται πρόβα τζενεράλε για την "Ενωση" ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της, αλλά και κάτι παραπάνω. Το γεγονός ότι οι "Ενωσίτες" θα έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρουν γεύση από μια ουγγρική ομάδα λίγο πριν αντιμετωπίσουν τη Φερεντσβάρος, στα πλαίσια του Β γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Σέρβος τεχνικός της Ενωσης αναμένεται να παρατάξει σήμερα τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στον πρώτο αγώνα με την Ουίπεστ. Βέβαια δε λείπουν και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, όπως αυτό του Ηλία Ατματζίδη, που υποφέρει από θλάση στην ωμοπλάτη και δε θα αγωνιστεί σήμερα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως αναμένεται και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νεοαποκτηθέντος Σκοπιανού λίμπερο, Μπόμπαν Μπαμπούνσκι, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ενταχθεί στο "κλίμα" της ομάδας.

Το σημερινό παιχνίδι θα παρακολουθήσει και "κατάσκοπος" της Φερεντσβάρος, αφού στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας θα βρεθεί ο Λάζλο Κιστ, συνεργάτης του τεχνικού των Ούγγρων, Τίμπορ Νίλαζι.

Εξάλλου και τυπικά παρελθόν για τους "κιτρινόμαυρους" αποτελεί πλέον ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, στο θέμα της μεταγραφής του Πάρι Ζουμπούλη στο "Δικέφαλο" του Νότου, δεν υπήρξε μέχρι αργά το απόγευμα καμιά ουσιαστική εξέλιξη.

Τελικά ο Βασίλης Καραγιάννης περιλαμβάνεται στο ρόστερ που δήλωσε η ΑΕΚ στην ΟΥΕΦΑ, αφού ο Στεπάνοβιτς θεώρησε ότι ο διεθνής τερματοφύλακας λόγω εμπειρίας θα είναι ο πιο κατάλληλος για αναπληρωματικός του Ηλία Ατματζίδη στα παιχνίδια της Ευρώπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ