Σάββατο 8 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Κριτήριο ο σεβασμός των δικαιωμάτων της μειονότητας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Στ. Παναγιώτου, βουλευτή του Κόμματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχτές η συγκέντρωση της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ στο πάρκο της Κομοτηνής, όπου μίλησε ο βουλευτής του Κόμματος Σταύρος Παναγιώτου,με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική σημασία της ψήφου στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές".

Ο Στ. Παναγιώτου, ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος για τη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τη χειρότερη από τη μεταπολίτευση και μετά, τις αιτίες που οδηγούν στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής, τις ευθύνες και την τακτική των άλλων πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική, δηλαδή της ΝΔ, του ΣΥΝ και του ΔΗΚΚΙ.

Αποκάλυψε την πολιτική απάτη της κυβέρνησης που προσπαθεί να πείσει τους εργαζόμενους να δεχτούν την πολιτική της ΟΝΕ περίπου σαν μια αναντικατάστατη πορεία.

Υπογράμμισε τους κινδύνους που υπάρχουν για την περιοχή μας από τη συμμετοχή της χώρας σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που αφορούν την περιοχή των Βαλκανίων και του Αιγαίου. Εδωσε με απλό τρόπο τη βασική πρόταση του Κόμματος για την ανάγκη αλλαγής του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής, μέσα από τη συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού, αντιμονοπωλιακού μετώπου.

Εξήγησε ότι οι προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές δίνουν μια καλή ευκαιρία για να καταδικαστεί η κυβερνητική πολιτική και να γίνουν βήματα για τη δημιουργία των προϋποθέσεων συγκρότησης του μετώπου. Γι' αυτό υπογράμμισε ο βουλευτής, στηρίζουμε ψηφοδέλτια και υποψηφίους που έχουν τη διάθεση της σύγκρουσης με την κυβερνητική πολιτική, με βάση και τις αρχές του σεβασμού των δικαιωμάτων της μειονότητας Δυτ. Θράκης.

Εκλεισε την ομιλία του με κάλεσμα προς τους εργαζόμενους του νομού, να στηρίξουν, να ενισχύσουν και να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς μάχης ενάντια στην κυβερνητική λαίλαπα και τους συνοδοιπόρους της πολιτικής που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ