Κυριακή 23 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΜΥΡΟΥ"
Ο Σ. Τσόγκας υποψήφιος δήμαρχος

Ο Σάββας Τσόγκας,λογιστής, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές η "Δημοτική Κίνηση Αλμυρού". Η ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου έγινε σε συγκέντρωση φίλων και μελών της παράταξης, εκτιμώντας την αγωνιστική και κοινωνική του δράση, καθώς και την προσφορά του στην πόλη του Αλμυρού.

Στόχος της παράταξης και του υποψηφίου δημάρχου, η συσπείρωση στο ψηφοδέλτιό τους, ανθρώπων που αντιστέκονται στην κυβερνητική πολιτική και θέλουν να αγωνιστούν για την ανατροπή της. "Στόχος μας - τόνισε στη συγκέντρωση ο Σ. Τσόγκας - να συμβάλουμε στη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα του δήμου, για να ανοίξει ο "άλλος" δρόμος στα δημοτικά πράγματα". Στην κατεύθυνση αυτή η "Δημοτική Κίνηση Αλμυρού" ως Δημοτική Αρχή δε θα επιβάλει νέους φόρους, θα σταματήσει τη μετατροπή του δήμου σε στυγνή και αδιάφανη επιχείρηση και θα διεκδικήσει τους παράνομα παρακρατημένους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση.

Η "Δημοτική Κίνηση Αλμυρού" καλεί όλους τους πολίτες να στείλουν - με τη συσπείρωση στο ψηφοδέλτιό της - μήνυμα καταδίκης στις μέχρι σήμερα πολιτικές, που θέλουν να μετατρέψουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε εξάρτημα της κεντρικής εξουσίας και της εκάστοτε κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ