Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Να λείπει η "ευαισθησία" τους

Τα λένε και δεν ντρέπονται. Οσο και αν έχουν πάψει να μας εκπλήσσουν, όμως δεν έχουν πάψει να εξοργίζουν και να προκαλούν. "Η πολιτική μας διακρίνεται για την ευαισθησία της όσον αφορά τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας", δήλωσε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς βέβαια να κοκκινίζει στο ελάχιστο. Και τα λέει αυτά, όταν μόλις προχτές ανακοινώθηκαν τα επίσημα στοιχεία, που δείχνουν την "καταγεγραμμένη" ανεργία να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, όταν στενάζουν από τη λιτότητα και την άγρια φορολογία οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, όταν οι αγρότες ξεκληρίζονται μαζικά, κλπ.κλπ.

Ακόμα χειρότερο, τα λέει αυτά όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι το 1999 και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ χειρότερα και, εκτός των άλλων, οι κοινωνικές υπηρεσίες θα περικοπούν ή θα γίνουν πιο άθλιες, κ.ο.κ.

Αυτή είναι η ευαισθησία τους στους "οικονομικά αδύναμους" και τη γνωρίζουν πολύ καλά τα λαϊκά στρώματα. Ας συνεχίσουν, λοιπόν, οι κυβερνώντες να εμπαίζουν τους εργαζόμενους με τέτοιες δηλώσεις. Θα εισπράξουν την απάντηση που τους αξίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ