Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δραστηριότητες ΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ:

  • Αύριο, στις 9 π.μ., ο υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχίας Αθήνας - Πειραιά, Σπύρος Χαλβατζής και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας, της ΝΑΣ, Θεοχάρης Παπαμάργαρης,θα περιοδεύσουν στο Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

ΛΑΡΙΣΑ: Σήμερα ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Γιάννης Παττάκης θα παρευρεθεί στις 10.30 π.μ. στην εκδήλωση τιμής για τους εκτελεσμένους πατριώτες, από τους ναζί, στο Ελευθέριο. Στις 12.30 μ.μ. θα μιλήσει στο Μελισσοχώρι, στις 8.30 μ.μ. στη Χάλκη και στις 9.30 μ.μ. στον Πλατύκαμπο.

- Αύριο, Δευτέρα ο Γ. Παττάκης, στις 11 π.μ., θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους της κλωστοϋφαντουργίας ΜΠΕΤΙΝΑ. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στο Ελευθέριο, στις 8.30 μ.μ. στη Μελία, στις 9.15 μ.μ. στη Γλαύκη.

Οι δημοτικές Κινήσεις

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Σήμερα, στις 10.30 π.μ., η "Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης" διοργανώνει συγκέντρωση στο καφενείο Καράμπελα (Ημαθίας και Κωνσταντινουπόλεως). Θα μιλήσει ο δήμαρχος και ξανά υποψήφιος της Κίνησης, Γιώργος Γιώγος.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Το πρόγραμμα δράσης της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Αγίας Βαρβάρας" και οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ