Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΙΛΙΟΝ: Σήμερα, στις 6.15 π.μ., κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Ενότητας",με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Τριανταφύλλου, θα επισκεφτεί τους εργάτες του δήμου και στις 7 π.μ. θα περιοδεύσει στον Αγιο Φανούριο που θα καταλήξει σε σύσκεψη στο Πολιτιστικό Αγ. Φανουρίου.

Μεθαύριο, Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην περιοχή Ζωοδόχο Πηγή.

ΡΕΝΤΗΣ: Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία" την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο επικεφαλής της ΠΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη Βαγγέλης Κυριακού.Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ρέντη.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Πέμπτη, στις 6 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαλόγγου Πρέβεζας Χρήστος Ζήσης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση που θα γίνει στα γραφεία της Πανηπειρωτικής, πίσω από το παλιό δημαρχείο της Αθήνας.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Η "Δημοτική Ενωτική Κίνηση" διοργανώνει συνεστίαση - συνάντηση, την Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα το "Πωγώνι"(Στρατάρχου Καραϊσκάκη 3) στο Χαϊδάρι.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: "Η πρόταση της παράταξής μας, για αλλαγή στο δήμο τώρα", είναι το θέμα της λαϊκής συγκέντρωσης που διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου",μεθαύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου,ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Την Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης".Θα μιλήσει ο δήμαρχος και ξανά υποψήφιος, Γιώργος Γιώγος.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Η "Δημοτική Ενότητα Αμαρουσίου" διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 57 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ και στα 54 από την απελευθέρωση της Αθήνας, που θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου (πλατεία ηρώων). Στην εκδήλωση θα συζητηθεί ο σχεδιασμός της Κίνησης για τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Καλαμαριάς",με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Σοφία Τεμεκενίδου για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματίσει τις εξής περιοδείες: Στις 10 π.μ. στο νοσοκομείο "Φοίνικα", στις 11 π.μ. στο ΙΚΑ Καλαμαριάς και στις 6.30 μ.μ. στη συνοικία Αη-Γιάννη και στη συνοικία Παλιάς Κρήνης. Αύριο στις 11.30 π.μ. θα κάνει περιοδεία στο ΚΑΠΗ.

ΣΥΚΕΕΣ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Συκεών",με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Βασιλειάδη σήμερα στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων. Αύριο θα γίνει περιοδεία στις οδούς Εβρου - Αίνου - Φερρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ