Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στεπάνοβιτς: Αποστάσεις από Νικολάου

Σ' αντίθεση με το παρελθόν που 'χε υποστηρίξει δημοσίως την παραμονή του Λ. Νικολάου στην προεδρία, ο Στεπάνοβιτς αρνήθηκε χθες να σχολιάσει τις τοποθετήσεις των φιλάθλων στο διοικητικό πρόβλημα και προσπάθησε να τηρήσει αποστάσεις. Σε σχετική ερώτηση ο "Στέπι" επισήμανε: "εγώ δουλεύω με τους παίχτες. Για τ' άλλα θ' αποφασίσουν αυτοί που πρέπει".

Χαρακτήρισε κρίσιμα όλα τα παιχνίδια, ειδικά όμως την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τη θεωρεί καθοριστική, αφού εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον προηγείται της συνάντησης με τη Βίτεσε. Τ' αποτέλεσμα λοιπόν θα επηρεάσει ανάλογα τους "κιτρινόμαυρους" πριν από την απριόρι δύσκολη "μάχη" με τους Ολλανδούς. Διαπίστωσε ότι "ο ΟΦΗ ισχυροποιείται στην έδρα του. Πάντως εμείς δε θα πρέπει να επηρεαστούμε" και πρόσθεσε ότι θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Οσο για την ευρωπαϊκή ρεβάνς ο Στεπάνοβιτς ξεκαθάρισε ότι "από το 25' και μετά θα παίξουμε φουλ επίθεση" και αναρωτήθηκε: "Αφού μια φορά ανατρέψαμε τ' αποτέλεσμα και πήραμε την πρόκριση γιατί να μην το ξανακάνουμε;". Τέλος, για την υπόθεση Δώνη και την πιθανότητα επανόδου πριν τη λήξη του μηνιαίου αποκλεισμού: "Η τιμωρία είναι η μια πλευρά. Αλλη είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν παίζει όπως θέλω. Αγωνίζεται αδύναμα. Ολα τ' άλλα είναι ασήμαντα. Τον γνωρίζω καλά και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ξέχασε να παίζει όπως έπαιζε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ