Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ωρα Ευρώπης

ΑΕΚ και Αρης ανοίγουν σήμερα την αυλαία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Η ώρα της Ευρώπης σήμανε για δυο εκπροσώπους μας στο μπάσκετ, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, που έχει νέα ονομασία, "Σαπόρτα", στη μνήμη του παλιού προέδρου της ΦΙΜΠΑ.

Πρώτος στη μάχη θα μπει ο αναγεννημένος Αρης. Στις 6.15 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο θα φιλοξενήσει τη σουηδική Πλάνια και λογικά θα κάνει ένα υγιεινό περίπατο. Ομως ο Σούλης Μαρκόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή γιατί τον "φοβίζει" το άγνωστο: "Σίγουρα είμαστε καλύτεροι από τους Σουηδούς. Αρκεί να μην τους υποτιμήσουμε. Το άγνωστο ορισμένες φορές κρύβει απρόοπτα. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε θα φτάσουμε σε εύκολη νίκη". Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντίνου Αγγελίδη, αν και τα τελευταία νέα τον θέλουν κανονικά στη διάθεση του κόουτς.

  • Η ΑΕΚ με ανεβασμένο ηθικό από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό θα υποδεχτεί την ουγγρική Ατομερόμ Πακς (9μ.μ. ΟΑΚΑ). Ο Μιχάλης Κακιούζης δε θα είναι στη διάθεση του Γ. Καλαφατάκη, που αναφερόμενος στο ματς είπε: "Είναι μια άγνωστη ομάδα, όμως πιστεύω ότι δε θα μας απειλήσει. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε αδιάφορα".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ