Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρικές διαδρομές

Στην Κεντρική Σκηνή του "Μπροντγουαίη" μπορείτε να δείτε, το έργο του σύγχρονου Ιρλανδού συγγραφέα Μακ Ντόναφ "Η βασίλισσα... της ομορφιάς",που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρεμούνδου και σκηνικά - κοστούμια Δέσποινας Βολίδη.Στο ρόλο της μάνας ο Θύμιος Καρακατσάνης και της κόρης η Αννα Βαγενά.Παίζουν, επίσης, ο Χρήστος Μπίρος και ο Πασχάλης Τσαρούχας.Την Τρίτη, όμως, αρχίζει να λειτουργεί και η Δεύτερη Σκηνή,όπου παρουσιάζεται το έργο "Κασπάρ" του Πέτερ Χάντκε,που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θύμιου Καρακατσάνη.Τα σκηνικά - κοστούμια και οι μάσκες του "Κασπάρ", που θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, είναι της Κατερίνας Καρακατσάνη.Παίζουν: Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Μανώλης Αγγελίδης, Γιώργος Καραθάνος, Μαρία Κατσένου και Χριστίνα Παπακώστα.Η πρεμιέρα θα γίνει στις 13 Οκτώβρη.

  • "Ο ναυτικός" του Φερνάντο Πεσόα,που παρουσιάζεται, στο "Θέατρο οδού Κυκλάδων",θα παίζεται μέχρι τις 18 Οκτώβρη. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου "Μνήμη" και της Εταιρείας των Φίλων της Τέχνης του θεάτρου "Η Νέα Σκηνή",που ανεβαίνει σε μετάφραση Μιχάλη Βιρβιδάκη και Αντζη Σιγούρου,σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη,σκηνικά Τότας Πρίτσα,κοστούμια Κλαιρ Μπρέισγουελ,σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου.Παίζουν: Αφροδίτη Βέντη, Ελένη Μποζά, Θεοδώρα Παπαχριστοφίλου και Κορίνα Χρυσάιδου.
  • Οι παραστάσεις του έργου "Ω, τι κόσμος μαμά" των Εννεκεν και Βέμπερ,που παρουσιάζεται στο θέατρο "Οραμα",θα συνεχιστούν στο χειμερινό θέατρο μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, καθώς από αρχές Δεκέμβρη θα ανέβει το έργο του Ντάριο Νικοντέμι "Η σκιά".Το "Ω, τι κόσμος μαμά" ανεβαίνει σε διασκευή Γιώργου Κατσάμπη και σκηνοθεσία Κώστα Πρέκα.Παίζουν: Κώστας Πρέκας, Θεοδώρα Βαρδαξή, Δέσποινα Πόγκα,κ. ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ