Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νότες φθινοπωρινές

Μια ενδιαφέρουσα μουσική παρέα φιλοξενείται αυτές τις μέρες στις "Σειρήνες" (Λ. Αλεξάνδρας 89). Δύο γυναικείες φωνές από τη Θεσσαλονίκη, ηΜαριώ και η Λιζέτα Καλημέρη,συναντούν τον Χρίστο Τσιαμούλη και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις νέες δουλιές τους, αλλά και σολιστικά κομμάτια από την Εγγύς Ανατολή και τα Βαλκάνια.

  • Το Ρεμπέτικο Στέκι στην πλατεία Ν. Φιλαδέλφειας (Πλ. Πατριάρχου 16, τηλ. 25.28.950) ξεκίνησε και παρουσιάζει καθημερινά σ' ένα χώρο ζεστό, με ήχους ρεμπέτικους και λαϊκούς, αναδρομή της ρεμπέτικης λαϊκής και έντεχνης μουσικής με τους: Δημήτρη Γιαννακόπουλο (τραγούδι, μπαγλαμάς), Θεόδωρο Τζηνέλλη (τραγούδι, μπουζούκι), Βασίλη Κουκουδάκη (τραγούδι, ακορντεόν),Σπύρο Κόλια (τραγούδι, κιθάρα) και Στεφανία (τραγούδι, κρουστά). Ειδικά, κάθε Κυριακή μεσημέρι (1.30 μ.μ.), μπορείτε να απολαύσετε μαζί με το ζωντανό ρεμπέτικο πρόγραμμα και παράσταση Θεάτρου Σκιών "Καραγκιόζη" από τον καραγκιοζοπαίχτη Τάσο.
  • Το γνωστό στέκι του ρεμπέτικου τραγουδιού "Απτάλικο" (Ηρώνδα 6α), εγκαινιάζει τη χειμερινή σεζόν με τους: Μανώλη Δημητριανάκη, Μίνα Νικολάου, Δημήτρη Κρανίδα, Γιάννη Διβόλη, Χρήστο Μανιφάβα και Πορφύρη Κονά.
  • Μέχρι και τη Δευτέρα θα εμφανίζεται στη "Μαγιοπούλα" της Καισαριανής (Οδεμησίου 9, κοντά στο γήπεδο Νήαρ Ηστ, τηλ. 7214934) ο Ρος Ντέιλι με μεγάλο μουσικό συγκρότημα. Ο γνωστός μουσικός, που έχει αναλάβει την ευθύνη του προγράμματος της μικρής μουσικής σκηνής, κάθε βράδι θα παρουσιάζει διαφορετικό πρόγραμμα, παίζοντας λύρα, σάζι, ούτι και ραμπάμπ.
  • Ο σαξοφωνίστας Γκάρι Ουίγγινς με το συγκρότημά του φιλοξενείται στο τζαζ κλαμπ "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς) από σήμερα έως την Πέμπτη 15/10. Μαζί με την Τζίνα Νταν στο τραγούδι θα παρουσιάσουν σόουλ, τζαζ, φανκ και μπλουζ.
  • Αύριο στο "Χι- Χατ Καφέ" (Κρουσόβου 1, Χίλτον) θα παρουσιάσει σόουλ και ραπ το συγκρότημα "The Down Town Beat". Την Κυριακή εμφανίζεται το κουιντέτο "Sold Out".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ