Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Η απάντηση στους "άσους" του δικομματισμού

Μόνο έκπληξη δεν αποτελούν οι "άσοι" που βγαίνουν προγραμματισμένα και βάσει σχεδίου από το μανίκι των κομματικών επιτελείων και ρίχνονται στη μάχη του αποπροσανατολισμού, του εκβιασμού, της τρομοκρατίας και τελικά της υφαρπαγής της ψήφου. Δεν μπορούν, οι διάφοροι γνωστοί "στρατηγοί", να μην υποκύψουν στον πειρασμό και να αφήσουν τον κόσμο να πάει στις κάλπες χωρίς να του έχουν θέσει διλήμματα, χωρίς να έχουν ρίξει τόνους λάσπης, χωρίς να έχουν προχωρήσει στις γνωστές προβοκάτσιες, χωρίς να "αποκαλύψουν" τις συναλλαγές στα παρασκήνια, ώστε να αποδείξουν ότι τελικά "όλοι ίδιοι είναι, γι' αυτό ψήφισε το δικό μας".

Ηταν αναμενόμενο ότι αυτή η άθλια προπαγάνδα θα εντεινόταν τα τελευταία 24ωρα, ακριβώς να συγκρατήσουν "εντός πλαισίων" τη λαϊκή αγανάκτηση και να αποτρέψουν την έκφρασή της στην κάλπη. Ετσι, από τη μια πλευρά έχουμε "αποκαλύψεις" για υποψηφίους που είναι "μεσάζοντες σε εμπόριο όπλων", ενώ από την άλλη κάνουν την εμφάνισή τους οι "συνήθεις" προβοκατόρικες αφίσες και φέιγ βολάν, τα οποία βέβαια θα πολλαπλασιαστούν τις επόμενες ημέρες και ώρες.

Η απάντηση είναι μία και δοκιμασμένη. Συνεχής επαφή και συζήτηση με τον κόσμο, δυναμικότερο και πλατύτερο άνοιγμα και στον τελευταίο ψηφοφόρο που μας περιμένει. Ακόμη και μέχρι την τελευταία ώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ