Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καλή ψήφο...

ΣΗΜΕΡΑ,παραμονή δημοτικών εκλογών, τι να πρωτοπούμε; Γιατί πρέπει όλος ο κόσμος να καταψηφίσει τους "εκσυγχρονιστές" (πάντα εντός εισαγωγικών), όπου κι αν βρίσκονται και με όποιο χρώμα κι αν εμφανίζονται (πράσινοι, μπλε, ροζέ, φούξια, βεραμάν κλπ);

***

Ευχαρίστως, άλλα όπως και να τα "στριμώξουμε" τα πράγματα δε μας... χωράει η σελίδα! Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; Το θέμα είναι... να τελειώσουν αυτοί, να ησυχάσουμε!

***

Οι ΠΑΣΟΚοι πριν από όλους το ξέρουν βέβαια καλά τι θα γίνει στις εκλογές κι είναι προετοιμασμένοι για τη... λαϊκή φάπα, σκεπτόμενοι εδώ και καιρό πώς θα τη δικαιολογήσουνε!

***

Η Νέα Δημοκρατία... ακόμα προσπαθεί να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο (καλά δεν πειράζει παιδιά, θα γίνουν κι άλλες εκλογές το... 2002!) κι ο Συνασπισμός, αφήστε καλύτερα...

***

Βρίσκονται σε ιδεολογική σύγχυση για το αν τυχόν η εκλογή 27 νομαρχών (ο στόχος του Σκανδαλίδη δηλαδή) από το... ΠΑΣΟΚ είναι βήμα προς τον... προοδευτικό εκσυγχρονισμό της χώρας!

***

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των εκλογών... τι να λέμε, άψογη! Οποιος έχει το ψυχικό σθένος (θα του χρειαστεί) ας πάρει στο 1027, αριθμό τηλεφώνου ορισμένο από το υπουργείο Εσωτερικών, να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση για την εκλογική διαδικασία.

***

Αν βγάλει άκρη (χωρίς να έχει θητεύσει πρόεδρος του Αρείου Πάγου ή σε άλλη συναφή θέση), να μας πάρει παρακαλώ τηλέφωνο ή να στείλει γράμμα να το... κάνουμε πρωτοσέλιδο!

***

Διότι ο "Καποδίστριας" εκτός από όλα τα άλλα στραβά κι ανάποδα που έχει, είναι μεγάλη μπερδεψοδουλιά. Και βέβαια στην... αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

***

Α, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ το ξεχάσουμε, τα εκλογικά βιβλιάρια δεν καταργήθηκαν ακόμη ε! Ως παιδιά των φρονίμων ας τα ψάξουμε από το βράδυ, δε χρειάζεται να έχουμε πανικούς την Κυριακή!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ